Super lett kjøling for hunder i sommervarmen

Hvert år blir vi advart mot hunder i bil i varmen, men stadig vekk så lærer mange av oss ingenting – advarsler til tross..
Men det er ikke det denne bloggen skal handle om. Håper bare dere som leser bloggen min, husker å aldri ha hunder med i bilen om du skal handle eller gjøre andre stopp underveis der hunden ikke kan bli med deg ut av bilen. Varmen stiger noe helt insane fort inni en bil.
Vel,- ok, nok om det. Hva med å finne på noe tidsfordriv for hunden din i sommervarmen, mens den enten ligger på stuegulvet og slacker eller når den ligger ute i skyggen og kuler`n?

Der er like mange variasjoner av denne oppskriften som det er hunderaser, så dette er bare min egen fantasi som har laget denne oppskriften. Finne de ingredienser som er din hunds favoritt, og du har laget en storslager av tidsfordriv til nettopp din hund!

OPPSKRIFTEN :

2 store ss leverpostei
2 pølser
3 dl vann

SLIK GJØR DU :

Putt vann, leverpostei og hopphakkede pølsebiter oppi blenderen, og kjør den til du har den konsistensen du ønsker. Jeg har latt pølsene være i store biter og også som mos ( slik som her på bildet ), begge deler er bankers for hundene her i huset.
Tape Kong i enden, og fyll Kong eller andre former du har tilgjengelig. Jeg kjøpte hundelabb formene HER.

Legges i fryseren i noen timer, og så er det klart for å nytes og koses med av hunden din! Dette er også noe du kan lage og gi til katter også.
Fortell meg gjerne din hund sin favoritt utgave,det er alltid så kjekt å høre andre hunder liker best.

Følg meg gjerne også på Instagram : Roccoandbente og Facebook : Benteslilleverden.blogg.no
Og ikke minst Dream Life By Bente Vanessa – klikk deg gjerne inn og bli medlem!