My shoes rock!

// Reklame //

Når små barneføtter vokser ut fra sokker og tøfler, klar for å utforske gulvet med kraftigere fraspark og steg – ja da er det godt å ha en ” momma ” ( aka mormor ) som elsker å strikke!

Jeg er så heldig å få ha blitt mormor for 8 mnd siden, til verdens aller herligste lille Mina Adeline! Noen av dere kjenner kanskje igjen navnet? Hun er nemlig datteren til Xtine Michelle her inne. Jeg var ung alenemor da jeg fikk Michelle, og nå er jeg ” ung mormor ” hihi. Livets dessert, er det mange som sier, og ja,- de har rett i det!
Jeg elsker bl.a. å strikke, og nå har jeg altså strikket nesten to par med tøfler til Adeline. Jeg mangler bare å strikke en tøffel til med stjerne på, så er begge parene ferdig.
Oppskriften har jeg funnet her, blomsten og stjernen har jeg gogglet og funnet hekleoppskrift på. Skolissene er laget med Icord metoden. Deretter har jeg bare strikket etter mål på føttene til Adeline – og vipps så ble der tøfler til henne 🙂

De er utrolig gode å varme for henne, så hun fryser ikke noe så lenge hun tripper rundt i gåstolen sin – eller ligger på gulvet og trener på å krype fremover ( bakover er jo ikke noe problem ).
I neste blogg får jeg vel presentere meg tror jeg.. Ikke så mange som kjenner meg her inne antar jeg.
Men til dere som liker å strikke og som vil lage disse,- de er utrolig lette å lage, så god strikkelyst! 🙂

– Liker du å strikke?
– Hva strikker du nå, isåfall?

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! 🙂

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere – det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen