The sweetest three

Rosa, prinsessetema, kaker, brus, pølser og pølsebrød, gaver…. U name it, her var alt klappet og klart!


Mina Adeline i sin mammas fotostudio og ” poser ” for sine 3 års bilder.

Morgenen startet tidlig på fredag. Adeline skulle i barnehagen, og jeg har alltid hatt som tradisjon for min datter å vekke henne med sang og gave på sengen. Så dette gjør vi for mitt barnebarn, Adeline også. Men å våkne før henne kan være en prøvelse hehe. Vi klarte det, og hun fikk våkne til bursdagssang ( Pinky sin sang ) og gaver.
Gleden hennes var enorm, det var så kjekt å se!

I barnehagen ble hun møtt med sang og hyllest, bilde av seg på døren der det stod at hun fyller år i dag og at hun ble 3 år.
Dagen i barnehagen hadde vært het topp! Og da hun kom hjem ventet selskap få timer etterpå. Dere kan nok tenke dere at det var en glad og sliten liten ” stor ” jente som som sovnet som en stein den kvelden?

Både på fredag, lørdag og søndag hadde vi selskap. Ikke fordi hun fyller tre år, men fordi noen ikke kunne komme på andre dager. Det er jo fellesferie nå, så da tar vi feiringene når familie og venner kan.
I går satte vi opp fotostudioet, og herlige Adeline var en drøm å ha på lerretet. Hun er rene naturtalentet og fant på posinger selv, smilte og valgte å være alvorlig på noen bilder. Vi lot henne bestemme, og bildene ble helt fantastiske!
Jeg orker ikke skrive så mye mer om selskapene, men gavene hun fikk var rålekre! Jeg legger heller ut bilder fra fotostudioet, og forteller litt mer en annen gang kanskje. 
Kvelden i går ble hvertfall avsluttet med blåbær – og sopptur, en helt perfekt avslutning på en ellers så utrolig perfekt dag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg