Lavkarbo cloud breads

Jeg kan bare ikke få nok av disse saftige og amazing brødene – og DEN deilige lyden når du trykket på disse brødene!
Dette er noe vi kommer til å spise hver eneste dag fremover i lang lang tid, og både kjapt og enkelt å lage også.
Du kan bruke cloud breads som erstaning for skiver, men du kan også bruke de som hamburgerbrød eller som pizzabunn til porsjonspizza.
Har du andre tips til hva disse herlige ” brødene ” kan bruker til, så tips meg mer enn gjerne.


CLOAD BREAD 

Dette trenger du ( 6 stk ) :

3 egg
3 ss krydderost
½ ts bakepulver
1 klype salt ( kan sløyfes )

SLIK GJØR DU:

1. Skru ovnen på 150 grader, over- og undervarme.

2. Separer eggehviten fra eggeplommen, og pisk eggehvitene stive med en håndmikser. Sånn om du skulle laget marengs, viktig at de blir helt stive!!

3. I en annen bolle, pisk sammen eggeplommene, krydderost, salt og bakepulver til en helt jevn blanding uten klumper. Hvis du vil ha en mer nøytral smak på brødene, kan du bruke naturell kremost istedenfor krydderost.

4. Fold eggeplomme blandingen forsiktig inn i de stive eggehvitene. Her er det viktig å ikke slå ut luften av eggehviten, siden det fører til flate cloud breads. Best å bruke en slikkepott til dette.

5. Dekk et stekebrett med bakepapir, og legg små hauger med røren på brettet. Denne oppskriften gir cirka seks cloud breads på størrelse med et burgerbrød. Sett midt i ovnen i ca. 15 minutter, eller til de er gylne. Pass på slutten av steketiden, de blir plutselig veldig ferdige.

6. Ta brettet ut, og la brødene kjøle seg ned på brettet. De kommer til å synke litt sammen under avkjølingen. Når de er klare har de en fluffy og god konsistens. Smør på med ditt favoritt pålegg.

Bon appetit!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg